• Het leven is als eb en vloed, woeste golven of rustig stromend water.
vormgeving - Corien Bögels, bouw website - Studio Kraak

Over mij

Mijn naam is Marja en in mijn leven heb ik ondanks storm en tegenwind toch telkens mijn eigen koers teruggevonden. Uit mijn ervaringen heb ik geleerd dat alles een doel heeft. Niets gebeurt "zomaar". Het leven is een leerschool en ik leer elke dag nog bij.

Een aantal jaren terug kwam ik opnieuw in contact met het “Elohim Centre” in Veelerveen. Het voelde als thuiskomen. De liefdevolle energie maakte dat ik me kon openstellen en weer durfde te voelen. Een diep verlangen dat we vanuit eenheid konden leven kwam weer boven.
Door de opleiding van Master Healer Reader Coach te volgen ben ik door veel processen heen gegaan. Mijn pad, dat bedoeld is voor dit nieuwe tijdsperk, werd steeds duidelijker. Ook in mijn werk als maatschappelijk werker kan ik mij steeds meer neerzetten als lichtwerker. In mijn eigen praktijk mag ik mijn innerlijk kompas volgen en daarop vertrouwen is prachtig, verfrissend en tegelijkertijd spannend.

Voordat ik ben begonnen met mijn praktijk heb ik, tijdens mijn studie Social Work, gewerkt als (interim) teammanager bij Slachtofferhulp. Vervolgens kreeg ik een baan bij het Maatschappelijk Werk en werk daar alweer een aantal jaren. Samen met mijn collega geef ik assertiviteitstraining aan vrouwen, weerbaarheidstraining voor kinderen, draaien we een groep voor echtparen en voer ik individuele, relatie en systeemgesprekken. Voor mij is de combinatie praktijk en het maatschappelijk werk heel fijn. Juist om het contact met de ander en het uitwisselen van ervaringen.